Дома Тагови месо

Таг: месо

ЧОМЛЕК – стар Битолски специјалитет кој го подготвуваше мојата баба

Фото и рецепт: Петар Попоски Кога бев дете и за зимскиот распуст одев кај мојата баба, барем два до три пати во текот на зимата, таа...

Ракот на панкреас не е воопшто шега – еве како да...

Бидејќи е многу тешко да се дијагностицира во ран стадиум, оваа болест е една од најсмртоносните: само 1% од луѓето со дијагностициран рак на...

Проверете дали правилно постите и не си го нарушувате здравјето

Бидејќи за време на пост привремено се исклучуваат одредени групи продукти, потребно е да се заменат co друга група - житарки, овошје, зеленчук, риба и...