Дома Тагови медицински џем за празнење

Таг: медицински џем за празнење

Се прави еднаш, а ќе имате за 20 дена: Медицински џем...

Медицински џем за нередовна тврда столица, опстипација (запек), ана-лна фисура, хемороиди или каков било друг проблем поврзан со нередовната столица – дефекација. Овој џем ја...

Медицински џем – спас за цревата, природен лек за тврда столица...

Медицински џем за нередовна тврда столица, опстипација (запек), ана-лна фисура, хемороиди или каков било друг проблем поврзан со нередовната столица - дефекација. Овој џем ја...

Го нарекуваат медицински џем затоа што делува како лек: јадете го...

Овој џем кој се приготвува од суво овошје, уште го нарекуваат и болнички или медицински џем бидејќи помага полесно и побрзо и да се...

Ве мачи хроничен запек и имате чувство како дека ќе пукнете:...

Иако хроничниот запек може да биде последица од болест (органски оштетувања), во повеќе од 90% од случаите е само функционално пореметување. Тоа значи дека...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"