Дома Тагови маст за спортски повреди

Таг: маст за спортски повреди

МАСТ ОД ГАВЕЗ: Најдобриот лек за артритис, коски, зглобови и кожа...

Гавезовата маст е најпозната по нејзиното лековито дејство врз коските, зглобовите и кожата. Често се користи за ублажување на симптомите на артритис, болки во...