Дома Тагови масло од лилјан за изгореници

Таг: масло од лилјан за изгореници

Лековито масло од лилјан и мевлем за изгореници, по првото мачкање...

Изгорениците од сонце на плажа се неизбежен дел за оние кои не користат креми со заштитен фактор. Иако симптомите не можат да се промашат,...