Дома Тагови мајка на Богородица

Таг: мајка на Богородица

Успение на Праведната Света Ана Напомош! +++

Мајка на Пресвета Богородица. Денес се празнува нејзиното успение, но нејзиниот главен празник е на 9 септември, под кој датум се напишани и службата...