Дома Тагови магнетна резонанца на простата

Таг: магнетна резонанца на простата

Секој маж навремено треба да си закаже преглед на простата, а...

Сè што треба да знаете за магнетна резонанца на простата: Кај возрасен маж, простатата е голема како орев или костен. Таа е сместена под мочниот меур, на...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"