Дома Тагови мачкини очи унапредена верзија

Таг: мачкини очи унапредена верзија

МАЧКИНИ ОЧИ – унапредена верзија: Во ролатот го ставам овој крем...

На сите ни е познат ролатот МАЧКИНИ ОЧИ, кој се подготвува од неколку банани, а потоа во бисквитот кој се прави се витка ролат....