Дома Тагови логопед

Таг: логопед

Пелтечење: што претставува и како да се однесувате со детето кое...

Фонолошко пелтечење Физиолошкото пелтечење е повторување на почетните гласови, слогови и зборови за време на говорот. Врзано е исклучиво за периодот на говорниот развој, односно...