Дома Тагови лист од даб

Таг: лист од даб

ЛЕКОВИТАТА МОЌ НА ДАБОТ: Гигант кој лекува со лисјата, кората и...

Дабот е дрво кое човекот го користел за различни цели уште од древни времиња. Се користи за различни верски церемонии, храна, лекови, за изградба....