Дома Тагови Лимон и сол

Таг: Лимон и сол

Ставете лимон со сол покрај креветот: можеби ќе ви го спаси...

Верувале вие или не, насекаде околу нас постои позитивна и негативна енергија. Денешниот начин на живеење придонесува за зголемување на негативната енергија, а тоа лошо...