Дома Тагови лековитиот модар патлиџан

Таг: лековитиот модар патлиџан

Шест неверојатни лековити својства на модрите патлиџани

Докажано ги уништуваат клетките на ракот? Јадете модар патлиџан секој ден и видете какви промени се случуваат во телото... Модриот патлиџан потекнува од Индија, се...

ЕМ КРЦКАВ ЕМ СЕ ТОПИ ВО УСТА – Похуван модар патлиџан,...

Со модар патлиџан многумина приготвуваат еден стар природен лек против артритис. Меѓутоа, освен што е лековит, модриот патлиџан, исто така е многу вкусен па...

Докажано ги уништува дури и малигните клетки: 6 неверојатни лековити својства...

Јадете секој ден патлиџан и гледајте какви промени ќе ви се случат во организмот. Патлиџанот потекнува од Индија, а се консумира веќе одамна кај нас....

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"