Дома Тагови лек за смирување на кашлицата

Таг: лек за смирување на кашлицата

Ако ви е заглавена густа слуз во грлото и белите дробови...

Ако грипот и настинката не поминат за кратко време и повторно се враќаат, за што е потребно околу 10 дена cтpoго мирување, намалениот имунитет...

Природен лек за исфрлање на шлајмот, ја исфрла и најгустата слуз...

Ако грипот и настинката не поминат за брзо време и повторно се враќаат што е потребно околу 10 дена стpoго мирување, намалениот имунитет е...

Лек од лушпи од бадем, слез и суви смокви – најдобар...

После прележан грип или вироза, честопати се случува да остане долготрајната кашлица. Овој проблем најдобро е да се реши со природни препарати. Една билка...