Дома Тагови лек за остеопороза

Таг: лек за остеопороза

Лек за јакнење на имунитетот и лекување на ОСТЕОПОРОЗА, болест која...

Фото и рецепт: Дафинка Дивљаков Ова е стар лек кој потекнува од Тибет, а донесен на нашите простори од некој трговец, пред еден век. Лекот може...