Дома Тагови лек за аритмија

Таг: лек за аритмија

ШЕЌЕР И ВОДА: Најдобриот лек за срце и аритмија, за 5...

Повремено може да се случи срцето да прескокне едно до две отчукувања и брзо да се врати во нормала. Но, понекогаш овој процес може...

Напиток од 2 состојки – се пие на гладно за стомачни...

Калиумот е еден од седумте есенцијани макроминерали кои треба да се внесуваат секојдневно, во релативно високи количества – најмалку 100 мг дневно. Калиумот им...

Срце како ново за еден месец со природен лек од две...

Аритмија или неправилна работа на срцето е често здравствено пореметување, а до појава може да дојде од различни причини. Може да влијае генетиката, стре-сот,...