Дома Тагови лек од кисело млеко со сода бикарбона

Таг: лек од кисело млеко со сода бикарбона

Киселото млеко во комбинација со сода го регулира шеќерот и високиот...

Редовната конcyмација на кисело млеко или природно ферментираниот кефир го намалува виcокиот кpвен пpитисок. Овој млечен производ изобилува со калциум и полезни бактерии, кои...

Киселото млеко во комбинација со сода го лекува дијабетесот за само...

Редовната конзумација на кисело млеко го намалува високиот крвен притисок. Овој продукт изобилува со калциум и полезни бактерии, кои прават совршен баланс и хармонија...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"