Дома Тагови Кушингов синдром

Таг: Кушингов синдром

Дали имате Кушингов синдром: дебелеење, подуеност, вознемиреност, црвенило, висок притисок

Стресот не следи од раѓање, со него живееме и кога е умерен, ни дава динамика во секојдневието. Преголемиот стес пак, ја нарушува рамнотежата во...

Стресот не следи од раѓање, но ако е секојдневен: се дебелееме,...

Водечка болест на 21 век: Дали и вие имате Кушингов синдром? Стресот не следи од раѓање, со него живееме и кога е умерен, дава динамика...