Дома Тагови крем со лешник

Таг: крем со лешник

Лешник штангли, ги правев по вкус на маж ми, ми рече...

Фото и рецепт: Нале. Ова се всушност Ренато коцки само малку променети според желбите на мојот сопруг. Не мора 8 жолчки да се стават, ама...