Дома Тагови компот од дуња

Таг: компот од дуња

Дуњите се најдобриот есенски лек за цревата и одбрана од инфективни...

Лековити се и плодовите и листовите и семето, а особено сокот и сирупот. Благодарение на танините и слузта поволно делува врз работата на цревата...