Дома Тагови колач сè по два

Таг: колач сè по два

Овој колач е наречен „СÈ ПО 2“ затоа што мерките почнуваат...

Може да се приготви и во посна варијанта како што предложи нашата драга читателка, наместо млеко да се стави газиран сок од портокал, струмка...

Експресно брз КОЛАЧ СÈ ПО 2 – евтин, вкусен колач без...

Може да се приготви и во посна варијанта како што предложи нашата драга читателка, наместо млеко да се стави газиран сок од портокал, струмка...