Дома Тагови кои болести ги лекуваат печурките

Таг: кои болести ги лекуваат печурките

Една порција печурки ќе ве снабди со витамин Д – еве...

На научниците одамна им е познато дека одредени видови печурки имаат антиту.морно дејство. Сепак, што е со лесно достапните бели печурки познати како шампињони? Ние...