Дома Тагови кегелови вежби

Таг: кегелови вежби

Штом станете наутро, направете го ова кога првпат ќе одите во...

Честото мокрење кое се случува подеднакво и кај мажи и кај жени може да биде олеснето и намалено ако секое утро го примените советот...

Кегелови вежби: вежби 15 минути за зајакнување на карличните мускули и...

Кегеловите вежби помагаат во зајакнување на карличните мускули по породувањето и о перација и се голема помош во лекување на ин-континенција - неконтролирано мокрење. Именувани...

Кегелови вежби за подобра контрола на мочниот меур

Сигурно некогаш во животот сте слушнале или прочитале за Кегеловите вежби. За сите дами кои досега не се запознале со нивното ефикасно делување: Изумителот на...

Инконтиненција: проблем за кој жените се срамат да зборуваат

Инконтиненција е неможност за задржување на мокрачата односно неволно испуштање на урината од мочниот меур. Тоа е чест проблем, а во Америка дури повеќе...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"