Дома Тагови како да направите езерце

Таг: како да направите езерце

Направете езерце во вашиот двор за само еден ден

Градинарското езерце освен што е естетски атрактивно, ќе привлече и бројни организми кои се важни за одржување на природната рамнотеѓа и биодиверзитетот. Да се има...