Дома Тагови иванденски мевлем

Таг: иванденски мевлем

ИВАНДЕНСКИ МЕВЛЕМ: Рецепт испратен од Бога како ангелска порака! Лекува кашлица...

Фото и рецепт: Даниела Двете билки кои се користат за овој мевлем се многу, многу лековити, а заедно кантарионот и ајдучката трева имаат уште поголем...