Дома Тагови исхрана со отстранете жолчка

Таг: исхрана со отстранете жолчка

Д-р Златко објаснува каква треба да биде исхраната за луѓе без...

Д-р Златко Бокун, хирург и инструктор по лапароскопска хирургија објаснува каков е животот без жолчно ќесе. Овој орган има облик на круша и се...