Дома Тагови исхрана при рак

Таг: исхрана при рак

И покрај метастазите и тешките дијагнози, бев решен да оздравам и...

Владан Глигориќ од Лозница и покрај тешките дијагнози, толку бил сигурен во себе и во своето излекување, што уште пред да му биде направена...