Дома Тагови ишијалдичен нерв

Таг: ишијалдичен нерв

Сам осмислил вежба која прави чyда, ишијасот поминува за 2 дена,...

Саша Николиќ е човек кој осмислил многу едноставна вежба, а која се покажала чудотвоpно ефикасна во лекувањето на ишијасот. Кај многумина уште по првото...

Дали сте позитивни или негативни на Лазаревиќ тестот? Зачестена дијагноза меѓу...

Дали сте позитивни или негативни на Лазаревиќ тестот: доколку во текот на сите три делови од тестот се појави болка долж нервот ишијадикус –...

Се колнат дека делува: ова млеко лекува болки во грбот

Еден од популарните рецепти за олеснување на тегобите е млеко со лук. Звучи невообичаено, но луѓето се колнат дека помага. Статистиката вели дека неиздржливата болка...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"