Дома Тагови гатање

Таг: гатање

Судбина запишана на дланка: Колку деца ќе имате?

Вертикални линии кои се наоѓаат точно под малиот прст, а над линијата на бракот, откриваат дали ќе имате близнаци, момчиња, девојчиња или болежливи деца. Според...