Дома Тагови фамилија

Таг: фамилија

Силна молитва на мајка која е претерано поврзана за својот син...

„Иако би сакала синот мој засекогаш да остане мое слатко мало дете, знам дека Ти си го создал како маж на кој му е...

Симнување на фамилијарно проклетство: ритуал кој секој треба да го знае...

Фамилијарното проклетство е нешто најлошото што може да му се случи на едно семејство. Тоа обично е наследно, а се стекнува кога некој предок...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"