Дома Тагови дудинка

Таг: дудинка

МОЌЕН ЧАЈ ОД ДУДИНКИ: За слабеење и регулирање на шеќерот

Благодетите од овој напиток се несогледливо големи – искористете ги и сочувајте го или подобрете го своето здравје! Чајот приготвен од лист од дудинка е...

Оваа билка е насекаде околу нас, а никој не знае дека...

Белата дудинка потекнува од далечната Кина и многу е лековита, особено за лекување на болести на срцето, дијабетесот и ракот. Покрај тоа, го намалува холестеролор...

Носталгија: беше омилено овошје во вашето детство, дали денес знаете што...

Кога бевме деца го обожувавме овој плод, го беревме пентарејќи се на дрво, но го собиравме и од земја, се натпреварувавме кој повеќе собрал...