Дома Тагови дланка

Таг: дланка

Домашен лек против артритис, болки во грбот и нозете – делува...

Ревматоидниот артрит (РА) е хронична системска автоимуна болест која засегнува милиони луѓе. Значителна б олка, вкочанетост и наpyшувања во зглобовите се основните карактеристики на...

Тријаголник на рачниот зглоб: ако го имате, еве што значи

Повеќето луѓе имаат неколку линии на зглобот од раката. На големо изненадување, ако имате 4 линии, тоа всушност е индикација дека ќе доживеете 100...

Ангелска линија: ретко кој ја има, но ако ја имате –...

Постои мислење за тоа дека оној човек кој поседува на својата дланка паралелна линија со „линијата на животот“ – е неверојатно среќен. Неволјите секогаш...

Судбина запишана на дланка: Колку деца ќе имате?

Вертикални линии кои се наоѓаат точно под малиот прст, а над линијата на бракот, откриваат дали ќе имате близнаци, момчиња, девојчиња или болежливи деца. Според...