Дома Тагови џем од јапонски јаболка

Таг: џем од јапонски јаболка

Се дури дава природата, треба да се искористи: Џем од јапонски...

Фото и рецепт: Благица Баба Буки Ивановска Рецептот е едноставен, се приготвува како и секој друг џем. На еден килограм јапонски јаболка се става 500...