Дома Тагови деформитети на ‘рбет

Таг: деформитети на ‘рбет

Ако имате оштетен желудник – ќе ви испрати сигнал преку грбот!

Внатрешните органи се поврзани со 'рбетот како што е осовината во автомобилот. Затоа не е ни чудо што после деформација на меѓупрешленскиот диск се...