Дома Тагови деформирани прсти на стапало

Таг: деформирани прсти на стапало

Голем број жени мака мачат со халукс валгус – еве што...

Многумина не внимаваат премногу на правилните обувки кои анатомски треба да се удобни на нивните стапала. Најчесто жените сакаат да ги следат модните трендови...