Дома Тагови д-р Саша Боровиќ

Таг: д-р Саша Боровиќ

Кардиохирург го откри најдобриот лек за наглите временски промени: сите треба...

Кардиохирургот ги објасни најчестите проблеми предизвикани од наглите промени на времето и како да ги „пpeживееме“ што е можно полесно. По топлите денови кога...