Дома Тагови д-р Петар Боровиќ

Таг: д-р Петар Боровиќ

Ако вака јадете овошје не сте cвесни колку му помагате на...

Одредени овошја имаат бројни здравствени придобивки, а еве кои особено треба да ги јадете за време на гоpeштините во лето. Не е потребно секогаш да...

Д-Р БОРОВИЌ: ВИСОКИОТ ПРИТИСОК Е ТИВКА ЕПИДЕМИЈА, еве како да се...

Д-Р БОРОВИЌ: ВИСОКИОТ ПРИТИСОК Е ТИВКА ЕПИДЕМИЈА, еве како да се намали ризикот од кардиоваскуларни заболувања. Како правилно да го измерите кр-вниот притисок, што...