Дома Тагови д-р Џаспер Хулшер

Таг: д-р Џаспер Хулшер

5 минути вежби за намалување на вратната грпка, бoлкaтa поминува веднаш,...

Вратната грпка претставува чест деформитет на ‘рбетот кој може да се развие и кај мажи и кај жени, но повеќето статистики докажуваат дека вратната...

Д-р Хулшер: Вежби кои ја намалуваат болката во коленото и кликот...

Доколку имате постојана б олка во коленото при седнување на столче, станување, клекнување или чувствувате клик во коленото при качување по скали тогаш најверојатно...