Дома Тагови Cтарец Пајсиј Cветогорец

Таг: Cтарец Пајсиј Cветогорец

Вистинска приказна за старецот Пајсиј Светогорец и мајката која го проколналa...

Ова е вистинита приказна. Cтарецот Пајсиј Cветогорец е еден од најважните старешини на Cвета Гора на 20. век, православен христијански монах, кој стана една...