Дома Тагови Чудотворци Козма и Дамјан

Таг: Чудотворци Козма и Дамјан

Утре ги славиме чудотворците Козма и Дамјан, а оваа молитва со...

Лекарите и здравствените установи ги слават како заштитници на својата професија. Празникот на светите бессребреници Козма и Дамјан православната црква и верниците го одбележуваат на...