Дома Тагови чудотворна вежба

Таг: чудотворна вежба

Прочуениот руски лекар советува: со овие вежби никогаш нема да имате...

Болката во 'рбетот и зглобовите е еден од најчестите здравствени проблеми во модерното време. Начинот на живот и работните места кои вклучуваат многу време...

Со Божја помош го излекував ишијасот – ми беше “дадена” вежба...

Објаснување и видео: Саша Николиќ Долго време патев од телесни тегоби како што се проблеми со зглобовите, ‘рбетот, ишијас, дискус хернија... Со Божја помош, помошта...