Дома Тагови човек

Таг: човек

Камилица и нане во нова формула за регулација на цревната флора...

Современиот човек континуирано се судира со секојдневни фактори кои го нарушуваат неговиот цревен бaланс. Нездравата исхрана, стресот и постојаното брзање, вирусните инфекции и земање антибиотици...

Можеби не обрнувате внимание но добро е да знаете: Какви болести...

Секогаш користите посебен пешкир за тело и лице, користете ги најмногу три пати а помеѓу користењето исушете ги добро. Пешкирите, поради својата влажност и начинот...

Драгица Стевковска Дракче за НМД: Го победив ракот неколку пати

Драгица Стевковска – Дракче е познат лик од ТВ екраните со нејзината авторска емисија “Патот на светлината”. Неуморен, ведар дух, секогаш со разбирање за...