Дома Тагови чичково масло

Таг: чичково масло

Кај чичокот секој дел е лековит: коренот, листовите и семето, а...

Кај чичокот секој дел е лековит, од коренот до семето. Двегодишните корења се собираат во пролет и есен, лисјата додека се млади, а семето...