Дома Тагови чај за грип

Таг: чај за грип

ПРИРОДЕН ЛЕК ПРОТИВ ЧЕСТИ НАСТИНКИ: Откога почнавме да го користиме, болестите...

Остана уште ова да пробам бидејќи ништо не помагаше, толку бев болежлива и само овој едноставен лек ми користеше. „Секој месец настинував, па понекогаш...

Овој чај најмногу помага кај настинки, бронхитис, кивавица, а поттикнува потење...

Природната медицина вели дека младите листови на бозелот, иако нешто помалку од самите цветови, имаат способност да поттикнуваат потење и лачење на урина. Поради тоа...