Дома Тагови чај против егзема

Таг: чај против егзема

ПАСТА ОД СОДА БИКАРБОНА: Делува кај егзема за пет дена

Егзема (дерматитис) е хронично воспаление на кожата. Се проценува дека 3-7% од популацијата имаат некаков вид на егзема, а кај повеќе од 70% од...

Егземата е подмолна болест која го нарушува квалитетот на животот: јас...

Егзема (дерматитис) е хронично воспаление на кожата. Се проценува дека 3-7% од популацијата имаат некаков вид на егзема, а кај повеќе од 70% од...

Чај од овес: Вистинко природно чудо за спуштање на високиот притисок...

Оваа житарица е поќекратно корисна за луѓето. Претставува природно богатство на бројни важни соединенија: протеини, калциум, магнезиум, натриум, силициум, железо, манган, цинк, бакар, биотин,...