Дома Тагови Чај од маслинови ливчиња

Таг: Чај од маслинови ливчиња

Запишан e во Библијата – напиток кој ќе ве прeпороди! Лекува...

Во Библијата се нарекува дрво на животот, а древните Египќани први го користеле во медицински цели. Оваа драгоценост во светот на флората помага при најшироката...