Дома Тагови болка во десна страна

Таг: болка во десна страна

Повнимавајте на болката под десното ребро, може да биде важен симптом

Болка под ребрата, како што луѓето лаички ја нарекуваат, а стручно, болка под ребрените лакови, не е нималку ретка појава. Тригери или предизвикувачи за...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"