Дома Тагови Бојојавленска ноќ

Таг: Бојојавленска ноќ

Богојавленската ноќ е најмоќната ноќ во годината, погледнете во небото и...

Деветнаесеттиот ден од јануари Македонците го слават Богојавление. Македонската православна црква и верниците го прославуваат 19.јануари големиот христијански празник - Богојавление, со традиционално пливање...