Дома Тагови боја на урина

Таг: боја на урина

ЛАБОРАТОРИСКА АНАЛИЗА НА УРИНАТА: Матна урина укажува на дехидрираност, а зголемената...

Анализата на урина е еден од покорисните методи за скрининг чии резултати можат да дадат основни информации за состојбата на метаболизмот и состојбата на...

Кога ќе станете од тоалетот и почувствувате силен мирис, тоа не...

Не станува збор секогаш за воспаление на мочниот меур и не можете секогаш да бидете сигурни кога вашата урина ќе замириса нешто посилно од...