Дома Тагови бобинки од бозел

Таг: бобинки од бозел

БОЗЕЛ: Магични бобинки кои го штитат срцето, го регулираат запекот и...

Што е бозел? Иако не постои единствен лек за лекување на некоја болест, сепак познавачите на бозелот велат дека неговите бобинки се едно од...

Сируп од бобинки од бозел за имунитет, вирози и кашлица –...

Фото и рецепт: Ивана Мишиќ – сируп од бобинки од бозел за имунитет “Одлучив да го споделам рецептот кој го правам за моите деца, а...

Бобинки од бозел – лек за имунитет, бронхитис, проблеми со дишни...

Фотографија и рецепт на Милка Стојанов Ова е првата тегла со бобинки од зрел бозел. Ќе направам уште 3, тоа е количината која ми е...

Лек од бобинки од бозел: Домашен рецепт кој ги победува вирусите...

Бобинките од бозел дозреваат во септември и почеток на октомври, а од здравите темносини плодови се приготвуваат џем, овошен прав, ликер, вино, а можеби...

После карциномот на дебело црево бевме со стома а од овој...

Овој рецепт ни го испрати нашата читателка Лепа Алексова и за читателите на НМД несебично ја сподели постапката за приготвување. Госпоѓата Алексова го приготвува...