Дома Тагови блага пченица

Таг: блага пченица

ВАРЕНА ПЧЕНИЦА СО МЕД: Старински десерт на нашите баби кој вреди...

Варената пченица е голема ризница од нутриенти, а во комбинација со мед и јаткасти плодови, таа е уште повкусна и поздрава. Во минатото, оваа...

Блага пченица со ореви, здрава и добра за стомакот

Благата пченица обично се приготвува за слави како дар и благодарност кон Бог и светците за здравјето, напредокот и благосотојбата на домот и луѓето...