Дома Тагови билкар Мартин Најдовски

Таг: билкар Мартин Најдовски

ПОМАЛКУ ПОЗНАТ ЛЕК ЗА КАШЛИЦА И СЕРИОЗНИ БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА – Според...

Билкарот Мартин Најдовски е познат по своите уникатни лековити рецепти кои делумно ги има наследено од својата позната тетка билкарка, а делумно и самиот...

ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА ШИЛЦИ ВО ПЕТАТА: Рецепт според билкарот Мартин Најдовски

„Calcar calcanei“ или попознат кај народот – петен трн настанува поради долготрајна иpитација и пpитисок на петата. Притоа доаѓа да нерамнотежа на калциумот во...

Оваа облога и ја ставав на свекрва ми секоја ноќ, за...

„Не толку одамна мојата свекрва се соочи со еден доста чест проблем, а тоа е неподнослива бoлка во петата или народски кажано – имаше...

ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА ЦИСТИ И МИОМИ – Според велешкиот билкар Мартин...

Освен природниот лек за водени цисти кој се приготвува од корен на магдоносот (рецептот можете да го прочитате подолу во текстот), овојпат познатиот билкар...

Овој природен лек ги растопува цистите на вратот – Рецепт на...

Тироидната жлезда е мала но многу важна жлезда со форма на пеперутка, а сместена во основата на вратот. Таа излачува хормон познат под името...

Мартин Најдовски: Со овој чај за само 2 месеци ослабев 20...

Мартин е познавач на билките и веќе повеќе години се занимава со проучување на природната медицина. За читателите на НМД, тој го открива рецептот...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"